Blog

Informatii generale de norme europene, simboluri, glosar..etc

Dacă ai cumpărat produse de îmbrăcăminte de la noi atunci poţi să ceri şi personalizare pentru ce ai cumpărat.

 

 

Alege echipamente de protecţie superioară : îmbrăcăminte de protecţie, încălţăminte de protecţie, mănuşi de protecţie la un preţ mai bun!

Nu ai nicio idee cum să alegi încălţămintea ta corectă?

Nu înţelegi ce este OB,S1 și așa mai departe?

Răspunsurile sunt AICI !

Dacă pentru mulți vara înseamnă concediu, repaos și relaxare, pentru alții este încă o bătaie de cap la locul de muncă. Odată cu mercurul din termometre, cresc și riscurile la care ne expunem în timpul muncii. Lucrul în aer liber, cu expunere directă la soare sau chiar în spații închise pot ridica probleme chiar și celor mai căliți muncitori.

Echipamentele de protectie la locul de munca sunt obligatori in Romania conform legii.

V-aţi găndit ca să comandaţi haine de lucru pentru angajaţii dumneavoastră? Iată cele 5 avantaje care vor ajută.

Alegerea echipamentului de protecţie potrivit este întotdeauna o provocare, însă nu trebuie să citeşti manuale întregi sau să ceri părerea experţilor ca să afli cea mai eficientă soluţie pentru siguranţa la locul de muncă!

Citeşte în continuare şi vei afla tot ce trebuie să ştii despre protecţia la nivelul ochilor, în speţă ochelarii de protecţie şi cum să alegi modelul potrivit pentru tine.

 Accidentele care vizează zona capului sunt unele dintre cele mai frecvente pericole la care se expun lucrătorii, în special în construcții și majoritatea ramurilor industriei.

De aceea, căștile de protecție sunt poate cel mai ușor de recunoscut element din echipamentul de lucru.

Nelipsită din garderoba niciunui muncitor competent, casca este esențială pentru desfășurarea activității în condiții de siguranță sporită. 

Mănuşile reprezintă o metodă de protecţie împotriva substanţe nocivi.

Indifierent daca locuiesti langa un santier de construcții sau doar treci pe langa, nu se poate sa nu fi fost deranjat de zgomotele produse.

Daca lucrezi ca inginer sau diriginte în domeniu, atunci probabil stii deja ca surzirea cauzata de zgomot este o boala foarte frecventa in industria construcțiilor.