Jachetă softshell reflectorizant Urgent HV-LX19283

Stoc: la comandă
Jachetă softshell  reflectorizant Urgent HV-LX19283
Jachetă softshell  reflectorizant Urgent HV-LX19283
Jachetă softshell  reflectorizant Urgent HV-LX19283
Jachetă softshell  reflectorizant Urgent HV-LX19283

Această jachetă este ideală pentru medii în care protecția împotriva ploii și a vântului este importantă, precum și pentru utilizarea zilnică sau în domenii precum construcții, silvicultură sau alte medii de lucru variate.

  1. Țesătură SOFTSHELL: Jacheta este confecționată din țesătură SOFTSHELL de înaltă calitate cu o greutate de 300g/m2, oferind protecție împotriva vântului și a ploii. Materialul SOFTSHELL permite pielii să respire, păstrând totuși confortul termic.

  2. Rezistență la apă: Cu o țesătură hidrofugă care oferă o rezistență la apă de 5000MM, jacheta este ideală pentru protecție împotriva ploii și a altor condiții meteorologice umede.

  3. Durabilitate: Materialul din 100% poliester este durabil și potrivit pentru utilizare în medii de lucru variate.

242,76 RON ( 204,00 RON + TVA )
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

Jacheta SOFTSHELL LX-19283 este un articol de îmbrăcăminte durabil, confecționat dintr-o țesătură SOFTSHELL de înaltă calitate cu o greutate de 300g/m2. Aceasta este realizată din țesătură 100% poliester, ceea ce o face rezistentă și potrivită pentru o varietate de medii.

Un aspect important al acestei jachete este capacitatea sa de a respinge apa, având o țesătură hidrofugă care oferă o rezistență la apă de 5000MM. Această caracteristică o face potrivită pentru a proteja împotriva ploii și a altor condiții meteorologice umede.

Jacheta SOFTSHELL LX-19283 este disponibilă în cutii de 10 bucăți, făcând-o ideală pentru distribuție și utilizare în cadrul diferitelor mediul de lucru.

Produse similare
Info produs
Model
HV-LX19283
Brand
Urgent
Îmblănit
Nu
Gen
Unisex
Adus din
Polonia
Vă recomandăm în:
În orice domeniu
Rezistent la
Apă
Materialul din:
100% Poliester
Stoc
la comandă
Numar articol
Urg-HV-LX19283
Recenzii