🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Lenjarie termoactivă Procera Stardwind

Numar articol: 
Pr-Stardwind
  1. Menținerea confortului termic: Datorită compoziției sale și tehnologiei de fabricație, lenjeria termoactivă STARWIND ajută la menținerea temperaturii corpului, oferind o senzație plăcută chiar și în condiții reci sau la sporturile de iarnă.

  2. Uscare rapidă și gestionarea umidității: Materialul respirabil și uscare rapidă permite eliminarea eficientă a umidității de pe piele, păstrând-o uscată și confortabilă în timpul activităților intense.

  3. Confort și versatilitate: Datorită designului său fără cusături și a materialului extensibil, această lenjerie intimă este confortabilă și se potrivește perfect pe corp. Poate fi folosită atât în activități sportive, cât și în viața de zi cu zi, oferind un nivel înalt de confort.


 

Pe stoc
140,06 RON ( 117,70 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Lenjeria termoactivă STARWIND, fabricată dintr-un material respirabil cu uscare rapidă, compus din 79% nailon, 16% poliester și 5% elastan, are capacitatea de a menține temperatura corpului, pielea uscată și de a asigura ventilație, îndepărtând eficient umiditatea. Această lenjerie intimă, fără cusături, este ideală ca prim strat de îmbrăcăminte. Materialul elastic din care este confecționat setul STARWIND contribuie la confortul purtării. Această lenjerie termică este recomandată în special persoanelor active fizic, în timpul sporturilor de iarnă, în condiții de temperatură scăzută, dar și pentru utilizarea de zi cu zi, oferind un nivel înalt de confort.

Info produs
Model:
Stardwind
Brand:
Procera
Îmblănit:
Da
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
În orice domeniu, iarna
Imbracaminte:
Lenjarie
Anti-tăiere:
Nu
Rezistent la:
Apă
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Lenjarie termoactivă Procera Stardwind
Lenjarie termoactivă Procera Stardwind
140,06 RON ( 117,70 RON + TVA )