🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Mască de sudură din poliuretan

Numar articol: 
Gan_MOMSC000045

Scutul de mână din polipropilenă pentru sudură cu arc electric este potrivit pentru diverse sectoare de utilizare, cum ar fi bricolaj, infrastructură și construcții, producție mecanică și industrii grele precum prelucrarea oțelului și a metalelor, industria hârtiei, a betonului, a tencuielii și altele. Acesta oferă protecție ochilor în timpul sudurii și este ușor și comod de utilizat. De asemenea, puteți achiziționa o sticlă de filtru separată pentru a vă asigura că aveți nivelul potrivit de protecție în funcție de cerințele dvs.

  1. Protecția ochilor: Scutul de mână este proiectat pentru a proteja ochii utilizatorului împotriva radiației dăunătoare în timpul sudurii cu arc electric.
  2. Ușor și simplu de utilizat: Scutul este foarte ușor și poate fi utilizat cu ușurință în diferite aplicații de sudură.
  3. Sticlă de filtru disponibilă separat: Scutul poate fi utilizat cu sticlă de filtru suplimentară, care poate fi achiziționată separat pentru a oferi protecție suplimentară.

 

la comandă
80,00 RON ( 67,23 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Scutul de mână din polipropilenă este un echipament de protecție proiectat pentru protejarea ochilor împotriva radiației dăunătoare în timpul sudurii cu arc electric. Acest scut are un mâner interior în două puncte pentru o prindere stabilă. Are o greutate foarte ușoară, de 290 de grame, și dimensiuni ale corpului scutului de 250 x 400 x 110 mm. Câmpul vizual al scutului este de 90 x 110 mm. Scutul este de culoare neagră.

Info produs
Model:
MOMSC000045
Brand:
Cover Guard
Gen:
Unisex
Adus din :
Cehia
Vă recomandăm în::
Sudură
Rezistent la:
scânteie
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Mască de sudură din poliuretan
Mască de sudură din poliuretan
80,00 RON ( 67,23 RON + TVA )