🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Jachetă de Iarnă Urgent GL8368

Numar articol: 
urg_GL-8368

Această jachetă este potrivită pentru purtarea zilnică în sezonul rece, fiind ideală pentru a te proteja de temperaturile scăzute. Poate fi folosită într-o varietate de situații, de la activități în aer liber la purtarea de zi cu zi. Izolația termică, căptușeala și stratul de încălzire fac din această jachetă o alegere bună pentru cei care caută o soluție de îmbrăcăminte caldă și confortabilă.


 

Pe stoc
220,51 RON ( 185,30 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Jacheta izolată pentru bărbați URG-GL8365 este o piesă de îmbrăcăminte destul de versatilă, concepută pentru a menține căldura și a proteja împotriva condițiilor reci. Iată câteva dintre caracteristicile sale principale:

  • Material: Jacheta este confecționată din 100% poliester, ceea ce o face ușoară și confortabilă. Aceasta poate fi purtată în diverse condiții, oferind izolație termică.

  • Căptușeală izolată: Jacheta are o căptușeală interioară din 100% poliester care contribuie la menținerea căldurii și confortului termic. Căptușeala izolată este importantă pentru a păstra căldura în timpul sezonului rece.

  • Încălzire adăugată: Jacheta dispune de un strat de încălzire din 100% poliester, ceea ce oferă un nivel suplimentar de protecție împotriva frigului. Acest strat adăugat contribuie la păstrarea căldurii corporale.

  • Mărimi variate: Jacheta este disponibilă în mai multe mărimi, de la M la XXXL, ceea ce permite o selecție mai precisă a mărimii potrivite.

 

Info produs
Model:
GL8368
Brand:
Urgent
Îmblănit:
Da
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
În orice domeniu, iarna
Imbracaminte:
Jacheta
Rezistent la:
Rece
Materialul din::
100% Poliester
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Jachetă de Iarnă Urgent GL8368
Jachetă de Iarnă Urgent GL8368
220,51 RON ( 185,30 RON + TVA )