🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Vestă reflectorizantă BZR-7230

Numar articol: 
Urg_BZR-7230

Aceste mansoane BZR-7230 sunt accesorii utile pentru bărbați și pot fi folosite pentru a te proteja împotriva vremii reci sau pentru a oferi un strat suplimentar de căldură. Cu disponibilitatea în diverse mărimi, acestea se pot potrivi diferitelor tipuri de mâini și preferințelor personale.


 

Pe stoc
121,38 RON ( 102,00 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Mansoanele pentru bărbați BZR-7230 sunt accesorii utile care pot fi folosite în diferite situații pentru a-ți proteja mâinile sau pentru a oferi o căldură suplimentară. Iată câteva caracteristici cheie ale acestor mansoane:

  • Material de înaltă calitate: Mansoanele sunt confecționate din 100% poliester, un material durabil și ușor. Acest material este potrivit pentru a menține mâinile călduroase și protejate.

  • Design versatil: Mansoanele sunt disponibile în diverse mărimi, de la M la XXXL, ceea ce le face potrivite pentru diferite tipuri de mâini. Aceasta oferă un grad de ajustabilitate pentru a se potrivi confortabil.

  • Aspect atractiv: Cu un design simplu, mansoanele pot fi purtate într-o varietate de situații, adăugând un element practic și stilistic la ținutele tale.

Info produs
Model:
Bzr-7230
Brand:
Urgent
Îmblănit:
Da, cu melană
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
Construcții
Imbracaminte:
Vesta
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Vestă reflectorizantă BZR-7230
Vestă reflectorizantă BZR-7230
121,38 RON ( 102,00 RON + TVA )