Jachetă de lucru reflectorizant Urgent Hv-LX549

Stoc: la comandă
Jachetă de lucru reflectorizant Urgent Hv-LX549

Această jachetă este ideală pentru utilizarea în medii variate, în care protecția împotriva ploii și a vântului este necesară, precum și pentru utilizarea zilnică sau în domenii precum construcții, silvicultură sau alte medii de lucru variate.

  1. Material SOFTSHELL: Cu o greutate de 300 g/m2, această jachetă este construită dintr-o țesătură SOFTSHELL care oferă protecție împotriva vântului și a apei. Este potrivită pentru a păstra confortul termic în condiții variate.

  2. Rezistență la apă: Datorită țesăturii impermeabile cu o rezistență la apă de 5000MM, jacheta poate proteja împotriva ploii și a altor condiții umede.

  3. Durabilitate: Materialul 100% poliester face această jachetă durabilă și potrivită pentru utilizare pe termen lung.

190,16 RON ( 159,80 RON + TVA )
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Produse similare
Info produs
Recenzii
Descriere

Jacheta SOFTSHELL LX-549 este un articol de îmbrăcăminte confecționat din țesătură SOFTSHELL cu o greutate de 300 g/m2, ceea ce o face potrivită pentru protecție împotriva vântului și a intemperiilor. Acestă jachetă este realizată din material 100% poliester și este cunoscută pentru capacitatea sa de a oferi izolare termică și protecție împotriva ploii.

Un aspect important al acestei jachete este rezistența sa la apă, datorită unei țesături impermeabile cu o rezistență la apă de 5000MM. Acest aspect o face ideală pentru protecție împotriva ploii și a altor condiții meteorologice umede.

Jacheta SOFTSHELL LX-549 este disponibilă în cutii de 10 bucăți, ceea ce o face ideală pentru distribuție și utilizare în diferite medii.

Produse similare
Info produs
Model
Hv-LX549
Brand
Urgent
Îmblănit
Nu
Gen
Unisex
Adus din
Polonia
Vă recomandăm în:
În orice domeniu
Rezistent la
Apă
Materialul din:
100% Poliester
Stoc
la comandă
Numar articol
Urg-HV-LX549
Recenzii