🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Sac de dormit cu model camuflaj

Numar articol: 
Reis_TG-BEDROLL

Acest sac de dormit Tactical Guard se adresează pasionaților de activități în aer liber și poate fi folosit într-o varietate de situații, inclusiv pentru călătorii și supraviețuire. Este realizat din poliester, oferind confort și izolare. Poate fi închis cu fermoar și velcro, iar șnururile de strângere asigură o închidere sigură în partea de sus. O caracteristică interesantă este faptul că poate fi desfăcut și utilizat ca o plapumă, ceea ce îl face versatil. De asemenea, este ambalat într-o pungă corespunzătoare, facilitând transportul. Ideal pentru pasionații de armată, motocicliști, călători și toți cei care au nevoie de un sac de dormit versatil pentru diverse aventuri în aer liber.

  1. Versatilitate: Acest sac de dormit este versatil și potrivit pentru utilizatori pasionați de diverse activități în aer liber, precum motocicliști, pasionații de paintball, pescari și alții. Poate fi utilizat în diverse scenarii.
  2. Utilizare ca plapumă: Sacul de dormit poate fi desfăcut și folosit ca plapumă, oferind flexibilitate în utilizare.
  3. Ambalare convenabilă: Este ambalat într-o pungă de culoarea sa, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat.

 

la comandă
129,84 RON ( 109,11 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Sacul de dormit Tactical Guard este un echipament versatil proiectat pentru a satisface nevoile utilizatorilor pasionați de activități în aer liber, cum ar fi armata, motocicliștii, motocicliștii, mopediștii, călătorii și pasionații de paintball. Acest sac de dormit este confecționat din 100% poliester și are dimensiuni de 200x75 cm. Se închide cu ajutorul unui fermoar și al velcro-ului și dispune de șnururi de strângere în partea de sus. Atunci când este desfăcut, poate fi utilizat ca o plapumă. Sacul de dormit este ambalat într-o pungă de culoarea sa.

Info produs
Model:
TG-BEDROLL
Brand:
Reis
Îmblănit:
Da
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
Timp liber
Rezistent la:
Apă
Materialul din::
100% Poliester
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Sac de dormit cu model camuflaj
Sac de dormit cu model camuflaj
129,84 RON ( 109,11 RON + TVA )