🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Geantă camuflaj, Reis

Numar articol: 
Reis-TG-Backpack

Rucsacul Tactical Guard este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și transporte echipamentul în siguranță și organizat, indiferent de mediul sau activitatea la care se dedau.

  1. Capacitate Generoasă: Cu o capacitate de 30 de litri, puteți transporta echipamentul necesar pentru aventurile în aer liber, excursii de o zi sau pentru activitățile zilnice.
  2. Organizare Eficientă: Numeroasele buzunare și compartimente vă ajută să vă organizați obiectele și să le aveți la îndemână.
  3. Reglabil și Confortabil: Curelele reglabile permit ajustarea rucsacului la dimensiunea dvs., asigurând astfel confortul în timpul purtării.

 

la comandă
112,99 RON ( 94,95 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Rucsacul Tactical Guard este un accesoriu de încredere pentru cei pasionați de aventurile în aer liber și nu numai. Acest rucsac este confecționat din material 100% poliester și vine cu dimensiuni de 44x25x25 cm, oferind o capacitate spațioasă de 30 de litri. Cu numeroase buzunare și compartimente, vă ajută să vă organizați eficient echipamentul sau obiectele personale. Curelele reglabile și grosimea rucsacului asigură confortul în timpul purtării. Este dedicat pasionaților de armată, motocicliștilor, mopediștilor, călătorilor și entuziaștilor de paintball. De asemenea, este o alegere excelentă pentru profesioniștii din companiile de securitate, silvicultori și pescari. Rucsacul Tactical Guard se dovedește ideal pentru activități precum muncă, utilizare zilnică, călătorii sau chiar pentru situații de supraviețuire în medii variate.

Info produs
Model:
TG-Backpack
Brand:
Reis
Îmblănit:
Nu
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
În orice domeniu
Rezistent la:
Ruperi
Materialul din::
100% Poliester
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Geantă camuflaj, Reis
Geantă camuflaj, Reis
112,99 RON ( 94,95 RON + TVA )