🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Mănuși de protecție Procera Flex Neo+

Numar articol: 
Pro-Flex-NeoPlus

Ce îți oferă?

 Comod 
 Flexibilă și elastică,
 Aderență bună chiar și pe suprafețe uleioase,

 

Unde îți recomandăm?

 La reparații auto,

 La construcții,

 La depozitare și logistică,

 La grădinărit,


 

Pe stoc
11,04 RON ( 9,28 RON + TVA )
perche
Cauți reduceri?
Descriere

Mănușile X-FLEX NEO PLUS sunt fabricate dintr-un material tricotat de înaltă calitate din nailon/poliester, la care s-a adăugat lycra, oferind astfel elasticitate și flexibilitate. Partea de prindere este acoperită cu o nitrilă spumoasă de culoare neagră și prezintă o punctare suplimentară de culoare verde.

Aceste mănuși sunt ideale pentru munca manuală, deoarece oferă rezistență sporită la uleiuri și grăsimi. Materialul tricotat din nailon/poliester asigură o potrivire bună la mână, oferind confort în timpul utilizării.

Mănușile sunt prevăzute cu un tiv cu cordon de strângere, care permite o potrivire și fixare precisă pe mână. Ele sunt disponibile în mărimile 9 și 10, pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale mâinii.

Iată câteva exemple de domenii în care aceste mănuși pot fi utile:

  • Reparații auto: Datorită rezistenței sporite la uleiuri și grăsimi, aceste mănuși reprezintă o alegere excelentă pentru mecanicii auto, care intră frecvent în contact cu astfel de substanțe.

  • Construcții: În timpul lucrului în construcții, este adesea necesară aplicarea de forță manuală și obținerea unei aderențe adecvate. Stratul de nitril spumos de pe mănușile X-FLEX NEO PLUS oferă o aderență excelentă și rezistență la murdărie.

  • Depozitare și logistică: Datorită potrivirii bune la mână și flexibilității, aceste mănuși sunt ideale pentru sarcinile de ambalare și manipulare a mărfurilor, unde se necesită precizie și o mână sensibilă.

  • Grădinărit: Datorită flexibilității și materialului elastic, aceste mănuși sunt utile pentru activitățile de grădinărit, cum ar fi plantarea plantelor sau utilizarea uneltelor de grădină.

Mănușile X-FLEX NEO PLUS sunt disponibile în ambalaje de 240 de perechi și sunt conforme cu standardul CE EN 388:2016+A1:2018.

Info produs
Model:
Flex Neo+
Brand:
Procera
Îmblănit:
Nu
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Imbracaminte:
Mănuși
Declarație de conformitate:
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Mănuși de protecție Procera Flex Neo+
Mănuși de protecție Procera Flex Neo+
11,04 RON ( 9,28 RON + TVA )