🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Jachetă de Iarnă Procera Alpha

Numar articol: 
Pr_Alpha
  1. Protecție împotriva intemperiilor: Materialul OXFORD impermeabil face această jachetă ideală pentru a vă menține uscat și protejat în condiții de ploaie sau vânt. Cusăturile impermeabile sigilate cu bandă adezivă adaugă o stratură suplimentară de protecție împotriva apei.

  2. Buzunare funcționale: Această jachetă este echipată cu numeroase buzunare exterioare și interioare, inclusiv buzunare cu fermoar, buzunare pentru accesorii și un buzunar pentru smartphone prins cu Velcro. Aceasta vă permite să aveți la îndemână toate echipamentele și obiectele personale importante.

  3. Vizibilitate și siguranță: Elementele reflectorizante de pe jachetă și glugă, împreună cu banda reflectorizantă pe corp și mâneci, cresc vizibilitatea în condiții de lumină scăzută sau întuneric, oferind o protecție sporită.


 

Pe stoc
202,30 RON ( 170,00 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Jacheta izolată ALPHA din materialul OXFORD este un articol de îmbrăcăminte deosebit de funcțional, confecționat din material impermeabil (100% poliester impregnat intern cu PU). Cu un design practic și nenumărate buzunare, această jachetă este o alegere excelentă pentru cei care lucrează în condiții dificile. Jacheta izolată ALPHA este concepută pentru a satisface nevoile lucrătorilor care se confruntă cu condiții dificile. De la protecția împotriva intemperiilor oferită de materialul impermeabil până la funcționalitatea sporită a buzunarelor și vizibilitatea crescută datorită elementelor reflectorizante, această jachetă asigură confort și siguranță pe tot parcursul lucrului în aer liber. Este potrivită pentru o varietate de activități și mediilor, de la construcții la servicii publice sau lucru în industria de transport. Disponibilă în mărimi de la S la XXXL, vă oferă posibilitatea de a alege cea mai potrivită mărime.

Info produs
Model:
Alpha
Brand:
Procera
Îmblănit:
Da, cu melană
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
În orice domeniu
Imbracaminte:
Jacheta
Rezistent la:
Ruperi
Materialul din::
100% Poliester
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Jachetă de Iarnă Procera Alpha
Jachetă de Iarnă Procera Alpha
202,30 RON ( 170,00 RON + TVA )