🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Mănuși de protecție imersat în nitril Procera X-Nitos-Max

Numar articol: 
Pr-X-Nitos-Max

Aceste mănuși sunt ideale pentru diverse aplicații și activități care necesită protecție împotriva substanțelor lichide, uleiurilor și grăsimilor, oferind totodată confort și manevrabilitate în timpul lucrului manual.


 

la comandă
8,89 RON ( 7,47 RON + TVA )
pereche
Cauți reduceri?
Descriere

Mănușile X-NITOS MAX sunt concepute pentru a oferi protecție și confort maxim în timpul lucrului manual. Iată principalele caracteristici ale acestora:

  • Material durabil și confortabil: Mănușile sunt fabricate din poliester de 15 g, asigurând durabilitate și confort în același timp. Stratul dublu de nitril NBR neted acoperă întreaga mănușă, oferind rezistență crescută la lichide, uleiuri și grăsimi.

  • Protecție extinsă: Partea de prindere este acoperită suplimentar cu nitril „SANDY”, furnizând o aderență excelentă și protecție suplimentară împotriva diverselor substanțe.

  • Elasticitate și flexibilitate: Mănușile sunt elastice și flexibile, adaptându-se bine formei mâinii. Acest aspect permite o gamă largă de mișcări, facilitând lucrul manual.

  • Structură rugoasă pentru aderență optimă: Stratul cu textură rugoasă asigură o aderență excelentă, facilitând manipularea obiectelor și oferind control sporit.

  • Finisat cu șnur pentru potrivire sigură: Mănușile sunt finisate cu șnur pentru a asigura o potrivire mai sigură și personalizată, prevenind alunecarea sau mișcarea neintenționată.

  • Standarde de siguranță: Mănușile respectă standardele CE EN 388 (4131X), indicând nivelurile lor de rezistență la abraziune, tăiere, sfâșiere, perforare și abraziune, precum și comportamentul la impact.

  • Ambalare convenabilă: Mănușile sunt ambalate în cutii de carton, cu 12 seturi în fiecare cutie și 120 de cutii într-un carton mai mare.

  • Varietate de culori: Disponibile în culorile gri, portocaliu și negru, oferind opțiuni personalizate pentru preferințele individuale.

Info produs
Model:
X-Nitos-Max
Brand:
Procera
Îmblănit:
Nu
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Imbracaminte:
Mănuși
Anti-tăiere:
Nu
Rezistent la:
Apă
Materialul din::
Textil- Nitril
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Mănuși de protecție imersat în nitril Procera X-Nitos-Max
Mănuși de protecție imersat în nitril Procera X-Nitos-Max
8,89 RON ( 7,47 RON + TVA )