🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Adidași de protecție cu bombeu și lamelă antiperforație Procera Chester blue S1P

Numar articol: 
Pr-Chester-S1P_ESD

Acești pantofi de siguranță sunt potriviți pentru medii de lucru diverse, oferind protecție completă și confort pe durata utilizării.


 

la comandă
147,20 RON ( 123,70 RON + TVA )
pereche
Cauți reduceri?
Descriere

Pantofii de siguranță CHESTER S1P ESD sunt proiectați pentru a oferi protecție optimă și confort în medii de lucru care necesită încălțăminte de siguranță. Iată principalele caracteristici ale acestora:

  • Protecție la nivelul degetelor și talpii: Pantofii sunt echipați cu un vârf de protecție din oțel rezistent la impact cu o energie de 200 J și strivire de 15 kN, precum și o inserție antiperforare pentru a proteja piciorul împotriva obiectelor ascuțite.

  • Întărire suplimentară: Întărirea degetelor din TPU (poliuretan termoplastic) oferă o protecție suplimentară și previne deteriorarea încălțămintei în zona degetelor.

  • Design confortabil și modern: Partea superioară a încălțămintei este realizată din materiale textile respirabile, asigurând confort și permitând circulația aerului. Designul modern adaugă un aspect estetic și plăcut.

  • Talpă anti-alunecare: Talpa din poliuretan PU/PU cu două densități asigură o aderență optimă, fiind rezistentă la alunecare și uleiuri. Aceasta îndeplinește standardul de absorbție a energiei în zona călcâiului.

  • Căptușeală respirabilă: Căptușeala din material 3D Mesh este respirabilă, contribuind la menținerea unui mediu confortabil în interiorul pantofului.

  • Categorie de siguranță: Pantofii se încadrează în categoria S1P SR ESD conform standardului EN ISO 20345:2022, indicând nivelurile lor de protecție și comportament la derapaj, precum și descărcarea electrostatică.

Info produs
Model:
Chester blue S1P
Brand:
Procera
Bombeu:
Metalic
Talpa:
anti-perforație, anti-alunecare, anti-electostatică, rezistentă la ulei
Nivel de protectie:
S1P
Îmblănit:
Nu
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
Construcții
Instrucțiuni de utilizare:
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Adidași de protecție cu bombeu și lamelă antiperforație Procera Chester blue S1P
Adidași de protecție cu bombeu și lamelă antiperforație Procera Chester blue S1P
147,20 RON ( 123,70 RON + TVA )