Aveți întrebare? Sună acum!! +40771327224

Jacheta de iarna Urgent URG-GL8366
Jacheta de iarna Urgent GL8366
217,47 RON ( 182,75 RON + TVA )

Jacheta de iarna Urgent GL8366

Această jachetă izolată Oxford este potrivită pentru bărbații care caută o opțiune de îmbrăcăminte rezistentă la apă și confortabilă, ideală pentru condiții reci și umede. Este potrivită pentru activități în aer liber sau purtarea zilnică, oferind protecție împotriva vremii nefavorabile și menținându-te cald și uscat.

la comandă
217,47 RON ( 182,75 RON + TVA )
Descriere

Jacheta izolată pentru bărbați URG-GL8366 Oxford este un articol de îmbrăcăminte cu caracteristici remarcabile. Iată câteva detalii despre această jachetă:

  • Material durabil: Această jachetă este confecționată din material Oxford cu strat de PU (poliuretan), ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență la apă. Stratul de PU asigură o barieră împotriva umezelii, păstrându-te uscat în condiții umede.

  • Căptușeală confortabilă: Interiorul jachetei este căptușit cu material 100% poliester, ceea ce oferă confort și ajută la menținerea căldurii în interior. Căptușeala este importantă pentru a te proteja împotriva frigului.

  • Mărimi variate: Jacheta este disponibilă în diverse mărimi, de la M la XXXL, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de corpuri și preferințe.

  • Ambalare în pachete: Jacheta este disponibilă în pachete de câte 10 bucăți, ceea ce poate fi convenabil pentru cumpărătorii care doresc să achiziționeze mai multe exemplare pentru ei sau pentru alții.

Info produs
Model
URG-GL8366
Brand
Urgent
Îmblănit
Da, cu melană
Gen
Unisex
Adus din
Polonia
Vă recomandăm în:
Construcții iarna
MPN
URG-GL8366
Anti-tăiere
Nu
Rezistent la
Rece
Materialul din:
100% Poliester
Numar articol
URG-GL-8366
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare