Aveți întrebare? Sună acum!! +40771327224

Vesta de lucru, Urgent Oxford
Vesta de lucru, Urgent GL-7230
161,84 RON ( 136,00 RON + TVA )

Vesta de lucru, Urgent GL-7230

Vesta de lucru, Urgent Oxford
Vesta de lucru, Urgent Oxford

Aceste mansoane BZR-7230 sunt accesorii utile pentru bărbați și pot fi folosite pentru a te proteja împotriva vremii reci sau pentru a oferi un strat suplimentar de căldură. Cu disponibilitatea în diverse mărimi, acestea se pot potrivi diferitelor tipuri de mâini și preferințelor personale.

Pe stoc
161,84 RON ( 136,00 RON + TVA )
Descriere

Mansoanele pentru bărbați BZR-7230 sunt accesorii utile care pot fi folosite în diferite situații pentru a-ți proteja mâinile sau pentru a oferi o căldură suplimentară. Iată câteva caracteristici cheie ale acestor mansoane:

  • Material de înaltă calitate: Mansoanele sunt confecționate din 100% poliester, un material durabil și ușor. Acest material este potrivit pentru a menține mâinile călduroase și protejate.

  • Design versatil: Mansoanele sunt disponibile în diverse mărimi, de la M la XXXL, ceea ce le face potrivite pentru diferite tipuri de mâini. Aceasta oferă un grad de ajustabilitate pentru a se potrivi confortabil.

  • Aspect atractiv: Cu un design simplu, mansoanele pot fi purtate într-o varietate de situații, adăugând un element practic și stilistic la ținutele tale.

Info produs
Model
GL-7230
Brand
Urgent
Îmblănit
Da
Gen
Unisex
Adus din
Polonia
Vă recomandăm în:
Construcții
Greutate
-
Imbracaminte
Vesta
MPN
GL-7230
Rezistent la
Rece
Materialul din:
100% Poliester
Numar articol
GL-7230
Oferte pachet
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare