🤚 Ce bine că ești aici!

Avem multe produse care te ar ajuta. Poți să te uiți liniștit 😉

Vestă reflectorizantă pentru copii

Numar articol: 
Reis_Kos-Kinder_

Această vestă de avertizare pentru copii, confortabilă și ușoară, este fabricată din tricotaj 100% poliester. Ea se fixează ușor cu Velcro și este disponibilă în două dimensiuni. Cu dungi reflectorizante orizontale, asigură vizibilitate și protecție în condiții de lumină scăzută și trafic stradal, fiind ideală pentru activități outdoor.


 

Pe stoc
13,09 RON ( 11,00 RON + TVA )
buc
Cauți reduceri?
Descriere

Această vestă de avertizare pentru copii este fabricată din tricotaj 100% poliester, având un gramaj de 120 g/m², ceea ce o face ușoară și confortabilă pentru copii. Se fixează cu ajutorul unui sistem practic de Velcro, facilitând îmbrăcarea și ajustarea potrivirii. Dimensiunile vestei sunt disponibile în două variante: S - 45x40 cm și M - 55x46 cm, pentru a se potrivi diferitelor vârste și dimensiuni ale copiilor.

Vesta este echipată cu două dungi orizontale reflectorizante, care cresc vizibilitatea copilului în timpul activităților desfășurate în medii cu lumină scăzută sau în condiții de trafic stradal. Acest aspect este esențial pentru a asigura siguranța copilului, oferindu-i o protecție suplimentară și făcându-l mai vizibil pentru șoferii și pietonii din jur.

Prin combinarea confortului, ușurinței în utilizare și elementelor reflectorizante pentru siguranță, această vestă este ideală pentru copiii care participă la activități în aer liber, cum ar fi plimbările cu bicicleta, jogging-ul sau mersul pe jos în timpul serilor târzii sau în condiții de lumină redusă.

Info produs
Culoare:
:
Size growth chest
S 104-140 60-80
M 140-176 80-104
Model:
Kos Kinder
Brand:
Reis
Îmblănit:
Nu
Gen:
Unisex
Adus din :
Polonia
Vă recomandăm în::
În orice domeniu
Greutate:
50 g
Imbracaminte:
Vesta
Anti-tăiere:
Nu
Rezistent la:
Apă
Materialul din::
100% Poliester
Oferte pachet
Produse similare
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Vestă reflectorizantă pentru copii
Vestă reflectorizantă pentru copii
13,09 RON ( 11,00 RON + TVA )