Sapca de protectie baseball

Stoc: la comandă
Sapca de protectie baseball
Sapca de protectie baseball
Sapca de protectie baseball
Sapca de protectie baseball

O cască ușoară sub formă de șapcă cu vizor protejează împotriva căderii obiectelor cu forță de impact redusă sau a elementelor proeminente. Va funcționa bine pe liniile de asamblare și producție, în industrie, ateliere și multe alte locuri.

Șapca este prevăzută cu un shield care oferă un plus de confort fără a vă restricționa câmpul vizual sau de mișcare. Inserția de siguranță din plastic a fost acoperită cu o spumă moale, care îmbunătățește semnificativ confortul de utilizare.

Mărimea se poate regla cu o bandă Velcro. Căștile sunt echipate cu ventilație, care previne acumularea de umezeală și asigură o circulație adecvată a aerului.

Căștile de acest tip sunt extrem de ușoare, astfel încât nu sunt împovărate și nu provoacă disconfort în timpul lucrului.

Fabricat din: poliester/bumbac

Vizieră rigidă O inserție de protecție din plastic, acoperită parțial cu spumă moale, care îmbunătățește confortul de utilizare Ventilația căștii asigură circulația aerului sub carcasă, reducând temperatura și umiditatea

Reglarea mărimii cu bandă Velcro

Casca respectă standardul: EN-812

Inspectorul de sănătate și siguranță ar trebui să decidă cu privire la adecvarea unei căști ușoare pentru un anumit loc de muncă

37,60 RON ( 31,60 RON + TVA )
La favorite
Recomand
Întrebare despre produs
Produse similare
Info produs
Recenzii
Produse similare
Info produs
Stoc
la comandă
Numar articol
pr-sapca-bb-p
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Creare magazin online